Obsługa stołówek i bufetów pracowniczych
Posiłki serwowane pracownikom w godzinach ich pracy to wydatek, który się opłaca. Dzięki takim zabiegom pracownik bardziej utożsamia się z firmą, w której pracuje. Jego wydajność w pracy znacznie wzrasta, co przekłada się na wyniki całej firmy. Wiele renomowanych, międzynarodowych koncernów mając tego świadomość troszczy się o swoich pracowników zaopatrując ich w posiłki profilaktyczne, czy tworząc stołówki na terenie zakładów.
Odpowiednio zbilansowana dieta i składniki odżywcze w nich zawarte dostarczą im energii i zwiększą ich wydajność przy wykonywaniu powierzonych obowiązków
W swej bogatej ofercie dostarczamy posiłki do zakładów pracy. Przystępne ceny, zdrowe i smaczne menu układane przez dietetyka są gwarancją dostarczania pracownikom niezbędnych, potrzebnych do prawidłowego funkcjonowania mikroelementów i witamin.
Zachęcamy właścicieli firm, urzędów i instytucji do korzystania z naszych usług.